Lányok, divat, felfázás!

Nem bűn, ha jól akarsz kinézni, de ha mostanság is csupasz lábszárral vagy kilógó derékkal flangálsz az utcán, könnyen megfázhatsz – vagy ami még rosszabb: felfázhatsz!

Fiatalság, bolondság

Pórul járhat, akinek hűvös időben kilóg a ruhából egyik-másik testrésze, különösen deréktól lefelé! A lehűlt testtájékon romlik a keringés és gyengül a kórokozókkal szembeni védekezőképességed. Ha hirtelen gyakran kell pisilned, a vizeletürítés pedig kényelmetlen érzést okoz, és akár fájdalommal is jár, az bizony a felfázás, avagy hólyaghurut jele lehet.

Felfázás a téli hónapokban

Segít a természet patikája

Az enyhe felfázás kezdeti, hirtelen fellépő, kellemetlen tüneteit – mint a gyakori vagy sürgető vizelési inger, égő érzéssel járó hólyagürítés – kezelheted egy hagyományos növényi gyógyszerrel, az Urzinol tablettával.

A patikában recept nélkül kapható Urzinol a húgyutak betegségeiben évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. A medveszőlőlevélben található növényi összetevők gyulladáscsökkentő, antibakteriális és fertőtlenítő hatásának köszönhetően az Urzinol hasznos segítséged lehet az enyhe húgyúti fertőzések kezdeti tüneteinek mérséklésére.

Előzd meg a bajt!

Nincs mese: ha fontos az egészséged, inkább kerüld el a fertőzést! Hideg vagy hűvös időben öltözz melegen, ne engedd kihűlni a tested – még akkor sem, ha az aktuális divat egészen más stílust diktál. Ha mégis észlelnéd magadon a felfázás kezdeti jeleit, az Urzinol tabletta szedése – bőséges folyadékfogyasztással kiegészítve! – segíthet megszabadulni a kellemetlen tünetektől.

Urzinol akut felfázás kezelésére

Az Urzinol tabletta hagyományos növényi gyógyszer:

N

a gyógynövény összetevő bizonyított húgyúti gyulladáscsökkentő, antibakteriális és enyhe vízhajtó hatású*

N

a felfázás tüneteinek jelentkezésekor elkezdett terápia néhány napon belül eredménnyel járhat

N

a tablettával elkerülhető a gyógynövényből készült tea fogyasztásával járó, az emésztőrendszert irritáló hatás

N

a medveszőlőlevél az egyik legismertebb és leginkább bevált gyógynövény felfázásra

N

a medveszőlőlevél hatóanyagának baktericid, azaz baktériumölő hatását 74 különféle, húgyúti fertőzésben szerepet játszó kórokozó ellen igazolták**

N

nagy előnye, hogy antibakteriális hatóanyagaival szemben nem alakul ki rezisztencia

Urzinol doboz

Medveszőlőlevél­kivonat-tartalmú,
vény nélkül kapható
hagyományos növényi gyógyszer

Blogok

*Assesment report on Arctostaphylus uva-urse (L9 Spreng, folium, EMA/HMPC/573462/2009, review of 24.01.2012; Michinori Kubo et al Yakugaku Zasshi 110 (1) 59–67, 1989; Hideaki Matsuda et al Yakugaku Zasshi 112 (9) 673–677, 1992; S Garcia et al Zeitschrift für Phytotherapie 2010, 31: 95–97, https://doi.org/10.1055/s-0030-1247652

**Kedzia B, Wrocinski T, Mrugasiewicz K, Gorecki P, Grzewinska H. Antibacterial action of urine containing arbutin metabolic products. Med Dosw Mikrobiol 1975; 27: 305–14.