Lányok, divat, felfázás!

Nem bűn, ha jól akarsz kinézni, de ha mostanság is csupasz lábszárral vagy kilógó derékkal flangálsz az utcán, könnyen megfázhatsz – vagy ami még rosszabb: felfázhatsz!

Fiatalság, bolondság?

Pórul járhat, akinek hűvös időben kilóg a ruhából egyik-másik testrésze, különösen deréktól lefelé! A lehűlt testtájékon romlik a keringés és gyengül a kórokozókkal szembeni védekezőképességed. Ha hirtelen gyakran kell pisilned, a vizeletürítés pedig kényelmetlen érzést okoz, és akár fájdalommal is jár, az bizony a felfázás, avagy hólyaghurut jele lehet.

Segít a természet patikája

Az enyhe felfázás kezdeti, hirtelen fellépő, kellemetlen tüneteit – mint a gyakori vagy sürgető vizelési inger, égő érzéssel járó hólyagürítés – kezelheted egy hagyományos növényi gyógyszerrel, az Urzinol tablettával.

A patikában recept nélkül kapható Urzinol a húgyutak betegségeiben évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. A medveszőlőlevélben található növényi összetevők gyulladáscsökkentő, antibakteriális és fertőtlenítő hatásának köszönhetően az Urzinol hasznos segítséged lehet az enyhe húgyúti fertőzések kezdeti tüneteinek mérséklésére.

Előzd meg a bajt!

Nincs mese: ha fontos az egészséged, inkább kerüld el a fertőzést! Hideg vagy hűvös időben öltözz melegen, ne engedd kihűlni a tested – még akkor sem, ha az aktuális divat egészen más stílust diktál. Ha mégis észlelnéd magadon a felfázás kezdeti jeleit, az Urzinol tabletta szedése – bőséges folyadékfogyasztással kiegészítve! – segíthet megszabadulni a kellemetlen tünetektől.